About us

Αν τα φυτά σας απελευθερωθούν από τους περιορισμούς της βαρύτητας,

θα αναπτυχθούν διαφορετικά; 


Το LYFE είναι ένα σύστημα ανάπτυξης μηδενικής βαρύτητας, επιτρέποντας την καλλιέργεια των αγαπημένων σας φυτών στον αέρα. Το LYFE αποτελείται από μία περιστρεφόμενη γλάστρα που αιωρείται πάνω από μία δρύινη βάση, μέσω μαγνητικής αιώρησης. Ιδανικό για αερόβια φυτά, το LYFE αναδεικνύει τα φυτά εσωτερικού χώρου με στυλ. Με το LYFE, απελευθερώνουμε τα φυτά σας. 

Το LYFE & τα Αερόβια Φυτά

Αναγνωρισμένα από τον Σουηδό βοτανολόγο Carl Linnaeus, τα Αερόβια Φυτά είναι φυτά τα οποία αναπτύσσονται με τον αέρα. Τα Αερόβια Φυτά ευδοκιμούν από την κυκλοφορία των αερομεταφερόμενων σωματιδιών. Χωρίς να απαιτείται χώμα, το μικροκλίμα μας που αψηφά τη βαρύτητα και περιστρέφεται, αναπτύσσεται φυσικά. Τοποθετείστε τα φυτά σας στις γλάστρες LYFE και βάλτε τη μαγεία της αιώρησης στο σπίτι σας. 

Αιωρούμενοι κήποι με μυστηριώδη αποτελέσματα

Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι τα μαγνητικά πεδία επιταχύνουν την ωρίμανση ορισμένων φρούτων και αλλάζουν τα μιτοχόνδρια στα κύτταρα που βελτιώνουν τον μεταβολισμό των φυτών. Το μαγνητικό πεδίο της γης έχει ισχυρή επίδραση σε όλες τις μορφές ζωής, ειδικά στα φυτά. Το LYFE απομονώνει και συγκεντρώνει τα μαγνητικά πεδία επιτρέποντας την αιώρηση των φυτών στον αέρα.

Σχεδιασμένο να περιστρέφεται απαλά ( για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά την επιβολή της περιστροφικής κίνησης) κατά την αιώρηση, το LYFE επιτρέπει στο φυτό να εκτείθεται στον ήλιο και να φωτοσυνθέτει σε 360 μοίρες, 365 μέρες το χρόνο. 

Κάντε τα φυτά σας να χορέψουν!

Σύμφωνα με τη μελέτη "καθαρού αέρα" της NASA, τοποθετώντας 1 φυτό κάθε 9 τετραγωνικά μέτρα στο γραφείο ή στο σπίτι αυξάνεται η ποιότητα του αέρα, φιλτράρονται οι τοξίνες, και μειώνονται τα επίπεδα άγχους. Με το LYFE, μεταμορφώστε το σπίτι σας σε έναν κήπο από ελεύθερες αιωρούμενες μορφές ζωής. Ένα αντισυμβατικό κομμάτι που θα εντυπωσιάσει τους φίλους σας και θα κάνει τα κεφάλια τους να γυρίσουν. 

> H ΓΛΑΣΤΡΑ LYFE

Η γεωδαιτική γλάστρα των 12 πλευρών είναι μορφοποιημένη από πυρίτιο, καθιστώντας τη εύκολη στο κράτημα. Καθώς περιστρέφεται στον αέρα, εμφανίζονται διαφορετικά σχήματα, παρέχοντας μια υπνωτική ηρεμία στο σπίτι ή το γραφείο σας. Παρακολουθήστε το φυτό σας να στριφογυρίζει στον αέρα και ανακαλύψτε το από διαφορετικές γωνίες. 

> ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΥ LYFE

Για το μετριασμό του υπερβολικού ποτίσματος, ένα έξυπνα σχεδιασμένο σύστημα αποστράγγισης επιτρέπει στο νερό να διαφύγει σε μια κρυμμένη, εσωτερική δεξαμενή. 

> ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΤΟΥ LYFE

Εδώ κρύβεται όλη η μαγεία. Ο ειδικά διαμορφωμένος μαγνήτης του LYFE ωθείται πάνω σε μια ηλεκτρομαγνητική βάση, προκαλώντας την αιώρηση της γλάστρας στον αέρα, ανυψώνοντας το LYFE σε άλλο επίπεδο. 

Τεχνικές Προδιαγραφές

Διαστάσεις βάσης: 154mm x 154mm x 38mm Βάρος βάσης: 1.300 grams
Διαστάσεις γλάστρας: 80 x 100 mm
Βάρος γλάστρας: 240 grams

Αντάπτορας εναλασσόμενου ρεύματος: Input 100-240V - 50/60Hz; Output 15V 1A 

Ένα έτος εγγύηση

Ποια ήταν η έμπνευση πίσω από το LYFE ?

Πολλοί από εμάς μεγάλωσαν γύρω από φυτά και βοτανικούς κήπους από μικρή ηλικία. Εμπνευσμένοι από τη ζωή των φυτών και την επιστήμη πίσω από αυτή, δημιουργήσαμε το LYFE, την αιωρούμενη γλάστρα που αψηφά τους νόμους της βαρύτητας. Το LYFE εγγυάται μια κρυφή ματιά σε μια φουτουριστική συγχώνευση της τέχνης, της επιστήμης και της τεχνολογίας. 

Η ομάδα FLYTE ?

Απλότητα, ελευθερία, φαντασία. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι βαθιά ριζωμένα στο DNA της εταιρείας μας. Είμαστε μια ομάδα σχεδιαστών με βάση τη Σουηδία με σκοπό να ωθήσουμε τα όρια του δυνατού.

Εμπνευσμένοι από τη φύση και την επιστήμη, ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έξυπνα και εμπνευσμένα προϊόντα με τον απόλυτο παράγοντα ενθουσιασμού.

Με υπόβαθρο στην επικοινωνία, στον ψηφιακό σχεδιασμό και στο σχεδιασμό προϊόντων, η FLYTE δημιουργεί προϊόντα και εμπειρίες που σαγηνεύουν τη φαντασία συνδυάζοντας τη vintage σχεδίαση με πρωτοποριακές τεχνικές. 

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ

Το προϊόν διατίθεται στην Ελλάδα από την Εταιρεία Skan