Ποτιστικό Επιφανείας Gardena Aquazoom L 18714

18714
57,90 €
με ΦΠΑ
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορές άνω των 120€

  ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Εύκολη και άμεση πληρωμή μέσω κάρτας

  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 5239441

Ακριβείας ευέλικτο και ομοιόμορφο πότισμα για μεγάλους κήπους 

Οι μεγαλύτεροι κήποι δεν αποτελούν καθόλου πρόβλημα για το AquaZoom L από την GARDENA, καθώς το ποτιστικό επιφανείας έχει σχεδιαστεί για περιοχές 28 έως 350 m². Σε τέτοιες καταστάσεις, είναι προφανώς σημαντικό για τον κήπο να ψεκάζεται ομοιόμορφα. Το ποτιστικό καλύπτει πλήρως αυτές τις προκλήσεις και πολλά άλλα. Το ομοιόμορφο πότισμα αποτρέπει επίσης τη δημιουργία νερολακκούβας. Απολαύστε κάθε εκατοστό του καλοκαιριού.
Η λειτουργία του AquaZoom L είναι απλή και έξυπνη. Χρησιμοποιήστε τον επιλογέα για να ρυθμίσετε το εύρος (7-21 μέτρα), το πλάτος ψεκασμού (4-17 μέτρα) και το ρυθμό ροής νερού ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες του γρασιδιού σας. Μπορείτε ακόμη και να ποτίσετε τη μία μόνο πλευρά, που σημαίνει ότι το νερό θα πάει μόνο εκεί που θέλετε.
Τα εξαιρετικά φαρδιά πόδια στήριξης του ψεκαστήρα τον βοηθούν να στέκεται σταθερά στο έδαφος. Είναι επίσης πολύ ανθεκτικά κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, γεγονός που καθιστά το AquaZoom L ανθεκτικό σε παγετό και υπεριώδη ακτινοβολία. Η υψηλή ποιότητα είναι επίσης εμφανής στην πενταετή εγγύηση του και στην Made in Germany κατασκευή του, η οποία εξασφαλίζει τη μακροχρόνια απόλαυση του συστήματος ποτίσματος.
Η ευκολία στη συντήρησή εξασφαλίζει σταθερή υψηλή απόδοση. Περιλαμβάνεται ένα ανοξείδωτο μεταλλικό φίλτρο ενσωματωμένο στη σύνδεση νερού για να κρατήσει τα σωματίδια σκόνης να εισέλθουν στη συσκευή. Απλά περιστρέψτε το άνοιγμα για να αποκτήσετε πρόσβαση και να αφαιρέσετε το φίλτρο. Καθαρίστε το απλά ξεπλένοντας το με νερό. Τα ακροφύσια ψεκασμού του AquaZoom L καθαρίζονται επίσης απλά και βολικά, καθώς είναι κατασκευασμένα από μαλακό πλαστικό. Η απαλλαγή από οποιαδήποτε άλατα είναι τόσο εύκολη. Απλά τα σκουπίζετε με τα δάχτυλά σας.
18714
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.