Τρόποι αποστολής

Η εταιρεία μας σας δίνει 4 δυνατούς τρόπους παράδοσης των προϊόντων σας.

1. Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορές άνω των 120€

Η εταιρεία μας σας αποστέλλει την παραγγελία σας στην έδρα σας, η οποία βρίσκεται εντός Αττικής (Αθήνα - Πειραιάς - προάστια), χωρίς καμιά χρέωση σε περίπτωση αγοράς προϊόντων άνω των 120€. Για αγορές προϊόντων κάτω των 120€  η ελάχιστη χρέωση είναι 2 €.

2. Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφοράς Courier

Η εταιρεία μας σας αποστέλλει την παραγγελία σας με εταιρεία courier (Speedex). Η παράδοση γίνεται συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρα από την παραγγελίας σας, εκτός από κάποιες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει έως τις 2 εργάσιμες ημέρες. Το ακριβές κόστος των εξόδων μεταφοράς το πληροφορείστε είτε μέσα στο εκάστοτε προϊόν από το αντίστοιχο πεδίο (Κόστος Αποστολής), είτε όταν πάτε να ολοκληρώσετε μια αγορά. Για οποιαδήποτε προϊόν που δεν εμφανίζεται αυτή η πληροφορία ή για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-5239441.

3. Παραλαβή από το κατάστημα

Η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να παραλαμβάνεται τα προϊόντα, που έχετε παραγγείλει, από τις εγκαταστάσεις μας κατόπιν επικοινωνία μαζί μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η παράδοση μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας (Δευτέρα- Παρασκευή: 7:30-15:30 & Σάββατο: 7:30-15:00). ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ-ΔΟΚΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ!

Η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-5239441